algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Un grup de menors comet una onada de robatoris en comerços de Palma

A vegades, els adolescents han fet servir una arma blanca per intimidar les víctimes

95494

La barriada del Coll d'en Rabassa fou escenari de l'últim robatori de la banda.

Un grup de menors d'edat i de nacionalitat romanesa han estat identificats per la Policia com els autors d'una onada de robatoris i atracaments que durant els deu últims dies es cometen en comerços de Palma. El grup està format per quatre o cinc de menors d'edat i utilitzen diverses modalitats delictives. La Policia té constància que varen començar la seva particular escalada de robatoris i atracaments fa uns deu dies.

A vegades han entrat en un establiment comercial i un d'ells, armat amb una navalla, ha amenaçat la persona que està al capdavant del negoci i s'ha emportat els diners i altres efectes de valor. En altres ocasions, com va ocórrer ahir en un establiment ubicat a la barriada palmesana del Coll d'en Rabassa, van aprofitar una distracció de la persona encarregada per emportar-se un aparell de ràdio. Partint de les denúncies que fins ara s'han presentat es té constància que la banda ha actuat en almenys cinc ocasions.

La Policia sospita que els menores disposen d'una infraestructura a nivell d'una mínima organització. Fins ahir les investigacions per localitzar els autors dels robatoris i atracaments no havien donat resultat positiu, però es continuava treballant en el cas i, de fet, es coneix la nacionalitat i identitats dels menors. En relació amb delictes comesos a Palma per menors, la setmana passada es va publicar en aquestes pàgines que un grup de menors havia comès tres atracaments a mà armada, utilitzant a més un turisme que prèviament havien sostret.

De moment no hi ha constància oficial que es tracti del mateix grup, encara que tampoc no es descarta al cent per cent aquesta possibilitat. També en aquestes pàgines hem informat que en bars de Son Roca i sa Vileta s'ha produït una onada de robatoris. En ocasions els delinqüents van entrar als locals fent un forat de no molt grans dimensions, i tampoc no es descarta que pugui tractar-se de menors.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris