muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

L'afectat per una sentència del TSJB diu que la seva casa és legal

El projecte s'ajusta a la llicència d'obra atorgada per l'Ajuntament

La sentència del Tribunal Superior de Justícia de les Balears que obliga l'Ajuntament d'Artà a restablir la legalitat urbanística sobre el projecte d'ampliació d'un habitatge construït a la Colònia de Sant Pere, ja que el jutge considera que en lloc d'haver-se'n duit a terme l'ampliació s'hi ha aixecat un edifici de nova planta amb pèrgoles de fusta, ha suposat per al seu propietari, Tomeu Payeras, un disgust enorme.

L'afectat afirma que «la construcció s'ajusta al projecte per al qual l'Ajuntament d'Artà em va atorgar la llicència d'obra, ja que compleix les Normes Subsidiàries del moment». Segons Payeras, «l'edificació no atempta contra el medi ambient ni contra l'entorn paisatgístic i, a més, és l'única de totes les que l'envolten que té només una planta, l'única amb trespol empedrat, amb coberta de troncs i amb canyes de torrent, a part de ser feta amb materials i amb colors tradicionals».

El propietari de l'immboble assegura que «el projecte aprovat dedica la totalitat de l'antiga edificació a un estudi de pintura i l'ampliació projectada, a habitatge. De fet, l'edificació actual ja té un 80% per a estudi i només faig servir com a habitatge 30 metres quadrats i, per tant, l'objectiu no és crear dos habitatges, sinó un estudi i una llar connectats».

Payeras recorda que el projecte va ser «aprovat per l'Ajuntament i llavors impugnat per uns veïns, però després de proves i d'informes jurídics favorables la jutgessa va desestimar el recurs. Els denunciants recorregueren contra la sentència davant del TSJB basant-se en informacions falses. A més, el TSJB menteix si diu que la pèrgola no es detalla en el projecte i que els pilars són de fusta».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris