algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Roig presenta els 15 membres «del govern municipal del canvi»

Assegura que les àrees tindran una «concepció més transversal»

Somriures, estètica cuidada fins al darrer detall i una mica de nervis. Aquesta és la imatge que presentaven ahir els quinze membres de la candidatura socialista a l'Ajuntament de Palma. L'únic que estava completament tranquil era Antoni Roig, el cap de llista de la formació, que presentà el seu equip com el govern municipal del canvi.

El primer objectiu que té aquest equip de feina és «trepitjar el carrer», tenir molt de contacte amb els ciutadans. El perfil del grup humà que ha format Roig al seu voltant és de gran capacitació professional, paritari i de molta de voluntat de treballar des de baix per «somiar una nova Palma». En aquesta llista repeteixen quatre dels actuals regidors socialistes a Cort, a més del candidat a la batlia. Segons Roig, «el que hem de fer veure és que una nova política és possible, que l'Ajuntament pot funcionar d'una altra manera».

La llista, tal com va publicar Diari de Balears dissabte passat, està formada per Isabel Oliver, Pablo Rivero, Virgínia Abraham, Ramon Torres, Rosa Marquès, Santi Morey, Icíar Miranda, Ramon Morey, Cristina Ferrer, José A. Santos, Jacqueline Raynaud, Francesc Dalmau, Míriam Muñoz i Joaquín Chinchilla, que s'encarregaran, respectivament, de participació, modernització dels serveis públics, cohesió social, via pública, ciutat sostenible, proximitat, salut, desenvolupament econòmic, la ciutat educativa, habitatge, entitats ciutadanes, solidaritat i cooperació, joventut i mobilitat.

En els perfils professionals destaquen una llicenciada en Ciències Biològiques, tres llicenciats en Dret, una llicenciada en Empresarials, una metgessa, dues mestres i dos estudiants, entre d'altres. El candidat a la batlia es va mostrar «totalment confiat dels resultats que es poden obtenir a les eleccions» i assegurà que la nova organització municipal es basa en una «concepció més transversal de les polítiques públiques a impulsar, introduint àrees que els socialistes consideram fonamentals com l'habitatge, el creixement sostenible, la modernització dels serveis públics o el desenvolupament econòmic».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris