nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
13°

La finca sa Teulada inicia els tràmits per adquirir la condició d'agroturisme

El PSOE denuncia que aquesta parcel·la va ser segregada de forma irregular

E. B.Santa Margalida.
El portaveu socialista a l'Ajuntament de Santa Margalida, Miquel Cifre, denuncià en el ple municipal que l'Ajuntament està tramitant actualment un interès general per obrir un agroturisme a la finca de sa Teulada, que fou segregada «irregularment».

El jutge ordenà el febrer del 2002, arran d'una denúncia presentada pel grup municipal del PSOE de Santa Margalida, la revisió de la llicència de segregació de la finca de sa Teulada que es va aprovar fora de l'ordre del dia de la comissió de govern i sense informe tècnic el 9 de juny de 1998.

El PSOE denuncià aleshores que els fets feien sospitar que hi havia hagut un tracte de favor per part de l'Ajuntament cap al propietari de l'empresa Aguas Perelló, vertader titular dels terrenys, encara que aquesta persona no era la que sol·licitava la divisió.

Miquel Cifre (PSOE) ja sospitava aleshores que la segregació responia a algun interès urbanístic i així es manifestà públicament, una cosa que va negar rotundament el batle Antoni del Olmo (PP).

En declaracions realitzades a Diari de Balears el febrer de 2002 el batle de Santa Margalida, Antoni Del Olmo, digué: «En aquestes parcel·les no existeix encara cap operació urbanística perquè encara no s'ha sol·licitat cap llicència de construcció».

A la finca de sa Teulada existeixen dues velles construccions, una possessió i unes vaqueries, per les quals se sol·licita ara l'interès general que estan denunciant els socialistes.

En el dos darrers plens municipals Miquel Cifre denuncià: «Aquí hi ha hagut una clara especulació urbanística i un evident tracte de favor cap al vertader titular de la finca i és necessari que es denunciï públicament en aquest Ajuntament».

El grup municipal socialista de Santa Margalida ha sol·licitat que l'equip de govern informi sobre el nombre de llicències que s'han concedit a les esmentades parcel·les.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris