lluvia ligera
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

L'Ajuntament realitzarà millores a la xarxa d'enllumenat públic

La Sala preveu la pavimentació dels camins des Puig i de sa Torta

L'Ajuntament de Santa Eugènia realitzarà en breu millores a la xarxa elèctrica del nucli urbà i pavimentarà dos camins públics. A la darrera sessió plenària de la Sala, s'aprovà la millora de les instal·lacions d'enllumenat públic i cablatge de la localitat. La millora consistirà principalment en l'augment d'il·luminació, gairebé duplicant la quantitat de fanals, i la substitució del cablatge que penja de les façanes d'algunes cases o que estiguin en mal estat soterrant-los si s'escau.

A més d'aquestes millores a la xarxa, es preveu la pavimentació de dos camins públics. El camí des Puig i el de sa Torta, que en l'actualitat són camins de terra, seran pavimentats també d'aquí poc.

Segons el batle de Santa Eugènia, Mateu Crespí (PSM), «nosaltres som un poble molt petit i per això no podem fer determinades inversions, atès el nostre baix pressupost, tot i que ens agradaria fer moltes més coses per millorar el poble». Les esmentades obres s'aprovaren amb el vot en contra de l'oposició del Partit Popular, que assegurava que «l'Ajuntament estava incrementant el seu deute en excés».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris