muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Un grup de pacifistes rebé Jaume Matas amb crits contra la guerra

El ministre presentà Joan Ferrer com a candidat del PP a la batlia

Al voltant d'unes 40 persones varen rebre ahir el ministre de Medi Ambient, Jaume Matas, amb crits i pancartes contra la guerra de l'Iraq. Matas es desplaçà el divendres a la nit a Capdepera per donar suport a la candidatura de Joan Ferrer a la batlia del municipi gabellí. Els pacifistes tenien prevista una manifestació a la plaça de l'Orient de Capdepera des de feia temps, però quan varen assabentar-se de la visita de Matas varen decidir plantar-se davant les portes del Teatre Municipal de la localitat, on se celebrava l'acte del PP, per fer arribar al ministre el seu rebuig contra l'atac a l'Iraq.

Aquest, protegit per un cordó humà de la Guàrdia Civil, ni es va dignar a mirar els pacifistes, encara que, en el seu discurs, digué que aquest tipus d'actuacions responen a la política d'esquerres duita a terme pel Pacte. Al final, Joan Ferrer va ser abrigat per un important nombre de persones que assistiren a la seva presentació com a candidat a la batlia de Capdepera. El diputat Joan Flaquer va dir de Ferrer que era el millor candidat per al PP, el qualificà de bona persona i de fidel al seu partit perquè mai no l'ha abandonat, fins i tot en els pitjors moments.

Joan Ferrer va fer un repàs de la tasca que havia duit a terme el PP a l'anterior legislatura, en què va governar amb UCAP, i com el nou pacte UCAP-PSOE «ha fet malbé tot el que nosaltres vàrem començar». Per la seva banda, Jaume Matas va animar a votar el PP i va prometre que es faran autopistes i es retirarà el parc de Llevant.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris