algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

La reforma de l'Institut fou qualificada com una de les millors de les Balears

El conseller d'Educació, Damià Pons, llançà un missatge positiu al sector educatiu

La reforma que s'ha duit a terme a l'Institut d'Ensenyança Secundària de Felanitx ha estat considerada una de les millors que s'han efectuat a la Comunitat. La inauguració de les obres va tenir lloc ahir al matí i comptà amb l'assistència d'un gran nombre de persones del municipi que es varen interessar pel resultat de més de dos anys de reforma. A l'acte, el director de l'Institut, Pere Coves, va fer un repàs sobre com es trobaven les instal·lacions, explicà les dificultats de compaginació de les obres del centre i, alhora, les classes que s'hi impartien, i finalitzà amb el resultat de les obres, que el director qualificà de «satisfactòries».

En el seu discurs no mancaren els agraïments a la Conselleria d'Educació, que ha invertit 3.600.000 euros; a l'empresa que ha realitzat les obres, i als professors, alumnes i pares d'alumnes per «implicar-se en aquest projecte». Per la seva banda, el conseller d'Educació, Damià Pons, va llançar un missatge en positiu sobre el panorama educatiu de les Balears, manifestant que «actualment els alumnes disposen de les eines necessàries per poder estudiar», encara que va fer també una crida per una «major implicació dels pares en l'educació dels fills, per una societat millor».

El president del Govern, Francesc Antich, destacà la «bona coordinació de les institucions» per dur a terme el projecte i acabà la seva intervenció amb un missatge de pau: «Ara que sonen tambors de guerra, hem d'apostar per l'educació, perquè les Balears guanyin en futur». A l'acte també hi assistiren el batle de Felanitx, Miquel Julià; el de Porreres, Joan Sastre, i la consellera de Medi Ambient, Margalida Rosselló, entre d'altres membres del Govern.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris