nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Una altra nevada cobreix de blanc la serra de Tramuntana a partir de vuit-cents metres

En alguns indrets la neu arribava a 40 centímetres

Ahir dissabte, la serra de Tramuntana va quedar coberta d'una capa de neu a partir de 800 o 900 metres d'altura, segons les zones. La davallada de temperatures propiciada per la nevada es va iniciar a mitjan capvespre de divendres i la neu va començar a aferrar a partir de 600 metres damunt del nivell de la mar, encara que després es va fondre en aquesta altura.

A pesar de la nevada, les carreteres de la serra de Tramuntana romangueren obertes tot el dia d'ahir, ja que la cota de neu no va arribar a l'altura de les carreteres. El mal temps tampoc no va afavorir que es desplaçàs gaire gent a la serralada, en contra del que sol ser habitual. Així, els restaurants de la carretera de Lluc, que quan fa neu solen registrar una gran afluència de clients, manifestaren que ahir aquesta afluència havia estat mínima.

Tot i que la cota de neu se situà bastant amunt, això no va impedir que en alguns punts se n'arribassin a acumular devers 40 centímetres, la qual cosa representa la primera nevada important de l'any i de tot l'hivern. El fet que les carreters es veiessin totalment lliures de neu i que aquesta no davallàs dels punts més alts va determinar que no es registràs cap emergència, si més no a la zona de Sóller, segons confirmaren la Guàrdia Civil, la Policia Local i la Creu Roja de la localitat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris