algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

Arrestat el jove que agredí un taxista i marxà amb el seu cotxe

F.R. Palma.
La Policia ha aclarit un presumpte delicte de robatori amb agressió contra un taxista de Palma ocorregut sobre les 18:30 hores de dilluns passat als aparcaments d'una superfície comercial del Camí Fondo. L'autor de l'agressió, un romanès nascut a Bucarest que nom Petre F., de 26 anys d'edat i que es troba en situació il·legal a Mallorca, ha estat detingut.

La víctima és un taxista de Palma d'uns 60 anys d'edat que hores abans havia recollit un individu a l'avinguda Jaume III. Aquest li indicà que el portàs cap al Coll d'en Rabassa. Una vegada allà li digué que continuàs cap l'aeroport i en el trajecte li digué que anés pel Camí Fondo, cap a un complex comercial i li indica uns aparcaments. Quan el taxi es parà, el client començà a donar cops de puny al conductor, mentre que amb una mà li subjectava el cap amb intenció de fer-li un tall al coll. La víctima va fer front a l'agressor i aconseguí treure una navalla amb la qual va fer diversos talls a la mà al romanès.

Això no obstant, l'agressió continuà. El taxista rebé cops per tot el cos i perdé dues dents. La víctima fugí del taxi i sol·licità auxili a la superfície comercial. Tot seguit va ser atès i traslladat a l'hospital de Son Dureta i després al de Son Llàtzer, on va ser intervingut quirúrgicament de l'ull esquerre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris