algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

El PP presenta Joan Albertí amb el repte de recuperar la batlia perduda

La plana major dels populars protegí un emocionat candidat

M.V. Palma.
Joan Albertí Sastre, de 56 anys, casat, amb quatre filles i natural de Fornalutx, és el candidat del Partit Popular a la batlia d'aquest municipi. Militant del PP des de la seva fundació, aquesta serà la segona ocasió en la qual Albertí lidera la formació conservadora, després d'haver quedat a les portes de la batlia en les darreres eleccions, el 1999, i quedar a l'oposició.

La diputada Rosa Estaràs va presentar el candidat anit en un senzill acte dut a terme a Can Xoroi al qual van assistir el president i el secretari general del PP balear, Jaume Matas i José María Rodríguez, respectivament, com també el candidat de Sóller, Carlos Simarro i altres destacats militants del partit.

El candidat es mostrà summament emociat davant del suport que ahir va rebre de la plana major popular. Joan Albertí afirmà que es presenta amb il·lusió per millorar el futur del seu poble però també va assenyalar que necessita el suport de tots els ciutadans per elaborar un programa que pugui ser positiu en tots els sectors.

El ministre Jaume Matas va felicitar el candidat de Fornalutx i recordà el treball ben fet per l'anterior batle de la localitat, Jordi Arbona, qui durant tants i tants d'anys va estar al capdavant de la batlia.

El ministre de Medi Ambient va augurar un futur excel·lent per a Joan Albertí, de qui va dir que li agradaria que el recordassin com a Jordi Arbona.

L'acte polític va concloure amb un aperitiu a base de musclos de Galícia, que tots els presents gaudiren.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris