algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

Tots els candidats a la batlia de Palma menys el PP surten al carrer per dir «no» a la guerra

Els líders de les formacions conviden els populars a participar en la manifestació d'avui


Si no fos per l'amenaça de guerra aquesta foto no hauria estat necessària. El banc dels sinofosos, just al davant de l'Ajuntament de Palma, va acollir una foto de família de totes les formacions polítiques a l'oposició de Cort i dels seus respectius candidats a la batlia, que ahir sortiren al cor neuràlgic de la ciutat per informar els ciutadans i convocar-los a la gran manifestació prevista per avui horabaixa.

Els regidors i membres dels seus equips varen instal·lar una taula i repartiren fullets i adhesius als ciutadans que passaven per la zona, a la vegada que demanaven signatures en el manifest en contra de la guerra.

El líder dels socialistes palmesans, Antoni Roig, va explicar que «la ciutadania és plenament conscient que aquesta guerra no està justificada. M'agradaria que el Govern espanyol ens escoltàs i deixàs el seguidisme al senyor Bush i als EUA».

El líder dels nacionalistes del PSM, Pere Muñoz, va explicar que «l'esclat d'un conflicte armat pot ser molt perjudicial per al nostre sector turístic» i animà els membres del PP que se sumin a la concentració d'avui horabaixa.

Eberhard Grosske, candidat a la batlia de Palma per Esquerra Unida-Els Verds, va criticar el fet que «els compromisos del Govern d'Aznar amb l'Administració americana» són «més forts que els seus compromisos amb l'opinió pública i la sensibilitat ciutadana de l'Estat espanyol». També va assenyalar que en aquest assumpte «el PP està tot sol, embullat i KO».

Ferran Trujillo, candidat d'Unió Mallorquina, va dir que «el senyor Aznar confon el poder polític amb la sobirania» i reiterà que el seu partit posa messions «per la resolució del conflicte en el si dels organismes internacionals».

Tots els partits varen criticar l'absència d'algun representant del PP, «quan tots sabem que hi ha membres que hi vendrien amb gust, a la manifestació, i que creuen que Aznar s'ha equivocat en posar-se al costat de Bush i, sobretot, en mostrar aquesta submissió».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris