algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

La Part Forana també es trasllada a Palma contra el conflicte armat

Molts ajuntaments han posat autocars a disposició dels veïns

J.M.SASTRE/C.M.Comarca.
Molts veïns de la Part Forana de Mallorca es traslladaran avui capvespre a Palma per participar a la gran manifestació contra la guerra a l'Iraq. La gent dels pobles arribarà a Ciutat amb els seus vehicles particulars o amb els autocars gratuïts que la majoria d'ajuntaments han posat a la seva disposició.

Així, l'equip de govern de l'Ajuntament de Porreres acompanyat pels veïns que hi vulguin anar partiran a les 16.30 de la plaça de la vila com també ho farà el de Petra, que sortirà a les 16.00 hores des del carrer Ample.

La comarca del Llevant també donarà suport al «No a la Guerra» a través de la Plataforma per la Democràcia i la Globalització Social, que ha organitzat una caravana de cotxes en contra de la intervenció. A Capdepera la comitiva sortirà a les 15.30 des de la plaça Orient; a Artà i Son Servera està previst partir a les 15.45 des del carrer Ciutat i des de davant el SYP, respectivament.

Finalment, l'objectiu és que tota la caravana d'aquests tres municipis es reuneixi amb els manifestants que partiran de la plaça Ramon Llull de Manacor a les 16.15 hores. La caravana passarà per Inca, on se sumaran més cotxes contra la guerra per arribar tots junts fins a Palma. El punt d'encontre d'aquesta gran caravana serà a la plaça Espanya d'Inca a partir de les 17:00 hores.

Els sineuers també han optat per desplaçar-se tots junts amb cotxe fins a Palma. El punt de trobada serà a les 17:00 hores davant l'Ajuntament.

A Binissalem està previst que la comitiva surti a partir de les 16:30 hores de la plaça 31 de desembre del municipi. L'Ajuntament de Campanet també ha organitzat una sortida conjunta amb autocar per anar a la manifestació de Palma. El punt de trobada serà la plaça Major del poble a partir de les 16.45 hores.

Està previst que molts dels ciutadans del Raiguer es desplacin en tren. Serveis Ferroviaris de Mallorca explicà que el tren de les 17:00 hores tindrà cinc unitats i podrà donar cobertura fins a un augment de fins el 50% de la demanda.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris