muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

El PSOE avalarà les hipoteques del primer habitatge quan sigui a Cort

Roig: «Volem que tothom pugui tenir accés a una casa a la ciutat»

S.B./J.M.A/J.M. Palma.
Els socialistes de Palma pretenen que Cort avali les persones que no tenen contractes fixes quan vulguin comprar-se una casa. «La finalitat és aconseguir que tothom pugui accedir a l'habitatge, i l'Ajuntament avalarà aquestes persones perquè puguin exercir el seu dret constitucional a partir del 25 de maig, quan els socialistes governem a la ciutat».

Aquesta és una de les propostes més interessants del pla d'habitatge que els socialistes varen presentar ahir als mijtans de comunicació, la mesura més important del qual, la subvenció directa d'un màxim de 10.000 euros a tots els qui vulguin comprar el seu primer habitatge, va ser anunciada per Antoni Roig en la seva conferència del passat divendres.

El candidat a la batlia de Palma va especificar que en els propers cinc anys es pretenen construir 3.500 pisos. D'altra banda, els socialistes palmesans celebren avui la seva executiva per escollir la candidatura municipal. Per al número 2 sona el nom d'Isabel Oliver, secretària general tècnica de la Conselleria de Turisme, encara que també podria ser per a una independent.

Pablo Rivero, que ha coordinat tot el procés participatiu dels socialistes palmesans, té garantit, segons fonts del PSOE, el tercer lloc de la llista dels socialistes per a l'Ajuntament de Palma, mentre que des de fonts socialistes es dóna quasi per segura la continuïtat en la candidatura dels actuals regidors Ramon Torres, Santi Morey i Virgínia Abraham.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris