nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
16°

José María Rodríguez es planteja no anar a la llista del PP a Palma

L'actual secretari general ho faria «per no perjudicar el partit»

J.M./S.B. Palma.
La renúncia de José María Rodríguez com a integrant de la llista municipal del PP a Palma es planteja com la solució menys traumàtica per intentar acabar amb la crisi provocada per l'ultimàtum de Catalina Cirer.

Fonts del PP apunten que fins i tot el propi Rodríguez medita renunciar incloure's a la candidatura per tallar la crisi del PP-Palma, sempre en bé del partit. Aquestes fonts també insinuen que en les últimes hores algun alt dirigent de la formació ha estat intentant fer veure aquesta necessitat al secretari general.

Rodríguez assegurà ahir a Diari de Balears que no hi ha cap mena de decisió presa sobre el tema i que els òrgans del partit decidiran. Entre aquests hi ha la junta local de Palma, que ell controla totalment i que té la potestat de designar des del número 2 fins al 29 de la llista de Ciutat.

Des del PP també es diu que el secretari general està molt dolgut i ofès per la posició de la candidata a Palma i sobretot pel fet que el seu enfrontament es plantejàs en termes d'ultimàtum i a través de la premsa. Aquest enfrontament ha provocat nombroses reunions en els darrers dies amb un Pere Rotger, president del PP de Mallorca, que cada vegada es perfila més com el mediador en aquest conflicte que no ha fet gens de bé als populars. Les dues parts s'han donat un termini de temps per arribar a un acord, encara que fins ahir no s'havia produït cap mena de reunió entre Cirer i Rodríguez. Els populars esperen que durant la propera setmana s'arribi a un acord satisfactori entre ambdues parts per no haver de prescindir de Catalina Cirer. Aquesta opció es considera massa arriscada i traumàtica per al populars, ja que l'objectiu és intentar aconseguir la quarta majoria absoluta consecutiva a la ciutat de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris