muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

La nova marca Fet Nostro llança formatge tendre i carn de vedella d'antiga possessió

Morro lliurà el certificat a Miquel Vives i a Alfred Fuster


En el mercat existeixen carns de vedella i carns de vedella; formatges frescs artesanals i d'altres formatges tendres. Sovint, la confusió a l'hora de comprar determinats aliments és un entrebanc pel consumidor illenc. Ara, la nova marca de garantia de producció ramadera Fet Nostro, distintiu registrat i gestionat per l'Associació de Productors, ofereix al mercat un producte clarament diferenciat, de qualitat certificada i amb totes les garanties de control pel consumidor.

Els dos primers productes que porten el distintiu Fet Nostro són la carn de vedella de la finca manacorina sa Plana Nova i el formatge tendre i semicurat elaborat artesanalment a la finca de Llucmajor sa Talaia. «Ambdós productes són únics perquè, per primer cop, han obtingut la certificació de qualitat de Bureau Veritas, a la qual l'Associació de Productors ha encarregat la tasca d'auditar el compliment dels requisits de producció de totes les fases de la cadena alimentària», explicà el conseller d'Agricultura, Mateu Morro, qui lliurà la nova marca certificada al productor de formatge Miquel Àngel Vives i a Alfred Fuster, productor de carn de vedella. Després hi hagué degustació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris