muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
13°

Treball investigarà el funcionament del taller de formació de geriatria

El conseller insta l'Ajuntament a promoure un pacte local d'ocupació

La Conselleria de Treball del Govern obrirà una investigació per conèixer l'organització i el funcionament que fa l'Ajuntament d'Inca del taller de formació d'auxiliar de geriatria, que es desenvolupa a la Residència Miquel Mir de persones majors.

El conseller Miquel Rosselló i el director del SOIB, Pere Mascaró, explicaren ahir que es durà a terme aquesta investigació, després de conèixer les denúncies d'algunes alumnes que han realitzat aquest taller amb anterioritat, i que asseguren ara haver estat confoses per l'Ajuntament sobre la titulació que es rebria, i que tenen dificultats per trobar un lloc de treball.

«Ha de quedar clar que l'Ajuntament no pot prometre cap titulació als aspirants, perquè els tallers no suposen una ensenyança reglada i, alhora, volem saber si s'ha actuat de mala fe per donar molta publicitat a un taller que té una eficàcia mitjana», digué Pere Mascaró.

Precisament ahir, Rosselló i Mascaró es reuniren amb el batle d'Inca, Pere Rotger, i la regidora de Formació i Ocupació, Carme Lorente, per tal d'estudiar i compartir les iniciatives de formació i ocupació laboral en el municipi.

Rotger explicà: «Compartim les polítiques de formació de la Conselleria de Treball i, a partir d'ara, hi haurà un assessorament i unes iniciatives conjuntes per desenvolupar els tallers de formació i les escoles taller».

El conseller Miquel Rosselló explicà que, de la mateixa manera que s'està fent a altres municipis de les Illes, s'instarà l'Ajuntament d'Inca a promoure un pacte local d'ocupació amb els agents socials del municipi (UGT, CCOO, CAEB i Pimem) a partir dels quals es projectaran les polítiques de formació i ocupació d'aquesta vila. «Els agents socials coneixen de primera mà les necessitats laborals i s'han d'implicar en aquestes polítiques».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris