algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Antich ja té perfilada la nova llista autonòmica dels socialistes

Garcias i Mesquida estarien en els primers llocs en la candidatura


El «quadern blau» de Francesc Antich és ple de noms. El candidat socialista a la presidència del Govern balear està donant els últims retocs a una candidatura autonòmica que haurà de ser ratificada pel Consell Polític de Mallorca el pròxim dia 22. Però la candidatura està pràcticament tancada, encara que falten algunes consultes per part del president del Govern. En realitat, la llista autonòmica la dissenyen entre tres persones.

A més d'Antich i Francina Armengol, que són les úniques assegurances a la llista, el conseller de Presidència, Antoni Garcias, té moltes possibilitats de formar part de la candidatura autonòmica. A més, Garcias és un dels integrants del selecte grup que participa activament en el disseny de la candidatura autonòmica.

Un altre dels consellers del Govern amb opcions d'entrar a la llista del Parlament és Joan Mesquida, titular de la Conselleria d'Hisenda. L'agrupació de Calvià dóna suport a Mesquida.

En canvi, qui sembla que té escasses possibilitats -o nul·les- de continuar en la candidatura autonòmica és l'actual conseller de Turisme, Celestí Alomar, qui tampoc no tindria gaires opcions de prosseguir al Govern en cas que es reeditàs el Pacte de Progrés.

Celestí Alomar va formar part de la darrera llista autonòmica, però les relacions entre el conseller de Turisme i el president s'han vist deteriorades durant les últimes setmanes. Antoni Diéguez té moltes opcions de repetir a la llista, mentre que dirigents socialistes aposten fermament per la continuïtat d'Andreu Crespí. En canvi, Salvador Cànoves no repetirà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris