nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

El Jutjat del Contenciós resol que la taxa de fems que paguen els hotelers no està justificada

L'Ajuntament de Son Servera recorrerà la sentència perquè considera que els imposts són correctes

El Jutjat Contenciós número 2 de Palma ha dictat una resolució en la qual dóna la raó als hotelers de Cala Millor en el tema de la liquidació de la taxa del fems. La sentència considera que l'ordenança fiscal és il·legal i que la puja del 2001 que arriba a un 93% no queda justificada.

L'Ajuntament de Son Servera, amb el batle Eduard Servera, en el 2001 va apujar un 93% la taxa als hotelers mentre que la reduí als particulars al voltant d'un 20%. L'Associació Hotelera de Cala Millor llavors va decidir interposar un contenciós perquè «consideràrem que això era un atropellament. Al·legàrem que aquesta pujada no es podia consentir. Després a nivell particular els hotelers presentaren una sèrie de recursos i ara 5 d'ells s'han resolt donant-nos la raó, dient que no s'ha fer efectiva aquesta liquidació ja que és injusta», explicà el president de l'Associació Hotelera Antoni Roig.

Els hotelers en el 2002 havien interposat un altre contenciós i en aquests dos anys s'ha avalat el pagament de les taxes del fems, que puja fins a un total de 360.607 euros. Des de l'Ajuntament, el batle, Antoni Oliver (PSM), explicà que «encara no puc fer una valoració però sí que recorrerem perquè hem fet un estudi amb altres municipis de similars característiques i resulta que a Son Servera les taxes que es paguen són igual o més baixes».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris