nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

El PSM de Palma aprova els 15 primers de la llista a l'Ajuntament

L'assemblea ratificà els noms amb un 95'98% dels vots favorables


La regidora del PSM Maria Costa repetirà com a número 2 a la llista que els nacionalistes presentaran per intentar assaltar la plaça de Cort. L'assemblea de Palma del partit aprovà ahir, amb un 95'92% dels vots favorables i un 4'08% d'abstencions, els 15 primers llocs de la llista a les eleccions municipals en una reunió que va començar a les vuit i mitja de la nit i que va discórrer sense problemes.

Els nacionalistes donaren el vistiplau a la llista proposada per la comissió electoral del partit i elaborada molt al gust del candidat Pere Muñoz. El número 3 l'ocuparà Tomeu Carrió, de Sant Jordi, un històric del PSM, director d'institut. El 4 és per a Paquita Rigo, de la barriada de Pere Garau i ficada en el sindicat Stei i el moviment escolta. El cinquè lloc és per a Biel Serra, comerciant de la zona de Can Pastilla, mentre que la mestra Aina Gelabert es queda en el número sis de la llista. Gelabert, de la zona de l'Eixample de Palma, es va presentar com a candidata a ocupar el número 1 de la llista a Palma i s'ha integrat en l'equip de feina de Pere Muñoz.

Ponç Vaquer, treballador dels serveis socials de Cort, va al número 7. En el 8 es presenta Catalina Bonnín, comerciant des Molinar, mentre que el 9 és per a Antoni Marimón, professor d'història contemporània de la Universitat de les Illes Balears i resident a Son Sardina.

La paritat continua a la llista amb la integració de Marta Prunés en el número 10. Prunés és la representant de les Joventuts d'Esquerra Nacionalista. Magí Moranta, de Santa Catalina, ocuparà el número 11 de la candidatura i Immaculada Massutí, de la zona del centre i del grup de dones del PSM, anirà en el 12. L'artista Joan Lacomba ocuparà el 13 i Magdalena Nebot, vídua de l'històric del partit Jaume Serra, anirà al 14. Nebot és veïna de ses Veles. El centre comptarà amb un altre representant, encarnat en la figura de Miquel Perelló, un fitxatge de darrera hora provinent de l'òrbita dels socialistes i molt vinculat al món educatiu.

El candidat a la batlia, Pere Muñoz, es va mostrar molt satisfet per la confecció de la llista i assegurà que «és una llista cremallera, que aglutina la majoria de les zones de Palma i de diferents ambients, molt plural». Muñoz va explicar que «nosaltres no teníem cap mena d'obligació de fer una llista paritària, però creim que era necessari fer-la. Els partits que donam suport a aquesta llei ho demostram amb fets».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris