nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín:

Un jove provoca un espectacular accident de trànsit al Molinar

Destrossà la paret d'una immobiliària i arrencà dos semàfors


Un jove de 20 anys d'edat, que conduïa un esportiu de la marca Honda Civic, valorat en més de 20 mil euros, protagonitzà la nit de dimarts un espectacular accident a la barriada del Molinar, a Palma. La causa de l'accident, segons reflecteix l'atestat policíac i segons pogueren confirmar alguns testimonis de l'ocorregut, fou perquè el cotxe circulava a una excessiva velocitat.

El conductor de l'Honda, 6958-BZY, matriculat el passat mes d'octubre, anomenat Paul Joan G.O., fou ingressat en una clínica de Palma, encara que en principi el seu estat no té especial gravetat, malgrat l'espectacularitat de l'accident.

L'accident es produí sobre les 21.30 hores de dilluns al carrer Capità Ramonell i Bosch, la via principal del Molinar, on està prohibit circular a més de 40 quilòmetres per hora. Tanmateix, l'esportiu va enfilar la recta a una velocitat aproximada d'entre 100 i 120 quilòmetres per hora, segons calculen els tècnics de la Policia Local. Amb aquest excés de velocitat s'explica que el conductor del cotxe perdés el control i el turisme s'estavellàs contra la façana d'una immobiliària, i arrencà diverses peces de la paret, el reixat metàl·lic i la porta principal del negoci.

Tot seguit el cotxe sofrí un segon impacte contra un semàfor, situat a uns tres metres de la immobiliària i després sortí rebotat contra l'altre semàfor ubicat a l'altre costat del carrer. Per fortuna, en el moment de produir-se el sinistre no passava cap vianant pel carrer, ja que altrament el resultat hauria estat molt greu.

El cotxe quedà pràcticament destrossat, sobretot a la part davantera. Els dos «air bag» davanters del vehicle funcionaren, fet que probablement evità que el conductor sofrís lesions encara més greus. El cotxe quedà travessat a la meitat de la calçada. Al lloc dels fets hi acudiren efectius de la Policia Local de Palma. També hi acudí una ambulància del 061.

El metge de l'UVI atengué el ferit al mateix lloc dels fets i l'estabilitzà per al seu trasllat a un hospital, on hagué de quedar ingressat. La Policia comprovà que el jove només feia tres mesos que tenia el carnet de conduir.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris