muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

La metgessa de Tarragona morí en ser copejada i estrangulada pel seu promès

Adalid pot ser acusat d'assassinat si es confirma que actuà amb premeditació

90024

La germana de Glòria Sanz s'abraça a un amic desconsolada poc abans de la roda de premsa.

Fernando Adalid colpejà i estrangulà la seva al·lota, la doctora Glòria Sanz, en una discussió sentimental que mantingué en casa de la dona el mateix dia de la seva desaparició i després la traslladà al maleter del seu taxi fins al bosc de Vallirana, on dilluns aparegué el cadàver i on el presumpte homicida fou vist 14 dies abans del crim.

L'autòpsia practicada ahir al cadàver confirmà que la metgessa morí estrangulada després dels cops que presumptament li pegà al cap Fernando Adalid, que avui passarà a disposició judicial acusat d'un delicte d'homicidi, encara que es podria elevar a assassinat si es confirma que planificà el crim, segons explicà el fiscal en cap de Tarragona, José María Parra.

La possibilitat que el crim fos premeditat es perfila després de conèixer-se que dos veïns veieren Fernando Adalil proveït d'una pala a les rodalies del bosc de Vallirana on fou trobat el cadàver 14 dies abans de la desaparició de la metgessa, encara que no ho reconegueren fins que no es divulgà la seva foto.

Els veïns comunicaren llavors que havien vist Adalid a la Policia Local de Vallirana, que al seu torn ho posà en coneixement de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional, encara que aquests no donaren excessiva credibilitat al testimoni perquè les dates no quadraven.

Fonts de la investigació apuntaren que Adalid traslladà el cadàver de la seva al·lota el mateix dia de la mort a aquest paratge i que, encara que inicialment pensà a enterrar el cos, desistí d'aquesta idea perquè el terreny era de roca calcària i molt difícil d'excavar, així que acabà deixant-la entre unes bardisses.

Per la seva part, el subdelegat del Govern a Tarragona, Àngel Sagardoy, apuntà ahir que el mòbil de l'assassinat de la doctora fou passional i fruit d'«una discussió entre enamorats», el que ha motivat que el PSOE exigeixi la seva cessació immediata per «justificar els que delinqueixen en nom de la passió i l'amor».

La família de la doctora demanà que Adalid «pagui per tot el que ha fet» i que «no descansi mai, mai, mai» perquè Glòria «no es mereixia això», mentre agraí les mostres de suport que rebé els 24 dies que tardà a aparèixer el cadàver de la doctora.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris