muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

El polígon industrial s'aprova amb la totalitat dels terrenys venuts

En el ple es donà llum verda a la revisió de les Normes Subsidiàries

M.F/A.B.Artà.
El polígon industrial d'Artà ja és una realitat després de quasi 14 anys de gestions i debats. A la sessió plenària celebrada el dilluns a la nit s'aprovà definitivament el projecte d'urbanització que s'ubicarà en la zona denominada es Pujols.

El batle d'Artà, Montserrat Santandreu (IA) destacà que la totalitat dels terrenys del polígon industrial estan venuts i que 32 empresaris d'Artà ja disposen de solar per instal·lar els seus negocis. Així mateix, Gestur balear, serà l'entitat que gestionarà el polígon i compta amb el 25% de la totalitat del terreny. El batle Santandreu manifestà que té constància que noves empreses procedents d'altres municipis s'han interessat per instal·lar el seu negoci en el polígon d'Artà.

El PP va donar el seu suport al projecte encara que s'interessà per la xarxa de propà que està duent a terme l'Ajuntament. La regidora d'UM, Apol·lònia Genovard, expressà que el tema del polígon és una assignatura pendent que molts empresaris estaven esperant que es fes realitat. Per la seva banda, Julen Adrián portaveu d'EU-EV fou l'únic que votà en contra del projecte donen el seu suport a les al·legacions presentades, fora de termini per part del GOB.

Un dels altres temes que cal destacar del ple va ser l'aprovació de les Normes Subsidiàries amb els vots en contra del PP, EU-EV i l'abstenció d'UM. Julen Adrián va fer una llarga exposició de motius pels quals votà en contra de les Normes bàsicament per «la negativa a revisar el Pla Parcial del polígon industrial, per la nul·la actuació davant la destrucció del front marítim de la Colònia o la no inclusió de dues rotondes, entre altres».

El portaveu d'EU-EV demanà en el ple la dimissió de l'arquitecte i de l'aparellador municipal com a responsables de l'informe tècnic de la llicència revocada per frau de llei pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris