nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín:

Nervis a Cort per saber qui guanya el torcebraços Rodríguez-Cirer

El secretari general del PP va ser ahir a Madrid «per altres temes»


«Escolta, tu que estàs informat, què saps alguna cosa?» «Alguna cosa de què» «D'això de Rodríguez i Cirer». Així ens interrogaven, ahir, als periodistes, els funcionaris i guardes de seguretat de l'Ajuntament de Palma. Pertot se sentien comentaris i xiuxiueigs, però sobretot la gent interroga. Volen saber coses, tenir en les seves mans una informació que escasseja i que des del PP es dóna amb comptagotes.

El mateix secretari general, José María Rodríguez, un dels implicats en aquest torcebraços pel poder a Palma, tira pilotes a fora. «Jo em remet al que va dir el president, els òrgans del partit decidiran. Aquestes coses tenen un procés lògic».

Rodríguez era ahir a Madrid. «Però us puc prometre que és per a una reunió pactada abans de les meves vacances, no és per parlar d'aquest tema». Estava content i rialler, simpàtic, per telèfon, mentre que a l'Ajuntament hi havia nervis per saber quin acord secret duria de la capital.

A Cort, entre els populars, hi havia més nervis. Dos regidors parlaren amb Diari de Balears i demanaren expressament no ser identificats. «Però pots publicar que no entenem el que passa. Com pot ser que dos animals polítics com Cirer i Rodríguez hagin arribat a aquests extrems. És que no entenen el mal que fan al partit? De portes endins et pots matar, però quan això surt als diaris... té una mala ferida, ens estan destrossant, entre ells i Jaume».

A l'oposició hi havia més relaxació, però la mateixa avidesa per saber coses. «De tota manera, aquest espectacle no beneficia gens cap dels polítics que ens presentam a les eleccions, perquè la gent veu que passen coses tan rares que desconfien dels polítics», manifestà Trujillo.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris