algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Comencen les obres del passeig litoral a la zona del Carnatge

El projecte és responsabilitat del Ministeri de Medi Ambient

S.B./P.R. Palma.
Les màquines i els camions envaïren ahir la zona del Carnatge per donar inici a les obres de construcció del Passeig Litoral que construeix la Demarcació de Costes i el Ministeri de Medi Ambient que presideix Jaume Matas. Les màquines començaren a remoure les terres per procedir a la urbanització de la darrera zona costanera verge que queda del terme municipal de Palma, tal i com han denunciat els diferents partits polítics i les organitzacions ecologistes, que han mostrat el seu rebuig al projecte de Medi Ambient.

El projecte del passeig Marítim Litoral contempla la creació d'una zona per a vianants, un carril per a bicicletes i un nou enllumenat per a aquesta zona de Palma. A la pràctica, suposarà poder caminar, ran de mar, des del Port fins a l'Arenal. Ministeri de Medi Ambient ha decidit fer-se càrrec del projecte després que el gener de 2002 l'Ajuntament de Palma li cedís provisionalment els terrenys qualificats com a Sistema General Públic.

El projecte de la demarcació de Costes també pretén la recuperació de les dunes de la zona litoral, la creació d'una gran zona verda i un jardí botànic de tipus Mediterrani. L'Ajuntament de Palma haurà d'encarregar-se del manteniment de totes aquestes instal·lacions.

Les empreses contractades pel Ministeri fa temps que ja treballen en la zona de Can Pastilla i de Cala Estància, treballs que haurien d'estar llestos abans de l'inici de la propera temporada turística o que si no, s'hauran d'interrompre fins que estiguin acabades.

Totes les persones que s'oposen a la construcció del passeig consideren que és imprescindible que aquesta zona sigui objecte d'una recuperació integral, sense que es faci el passeig marítim ni altres construccions que emprin formigó o materials prefabricats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris