muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

L'amo de Na Borges diu que el Govern li pagà allò que demanà

El propietari, Joan Mulet, afirma que va vendre «un solar absolutament urbà»

E.B.Santa Margalida.
L'antic propietari dels apartaments de Na Borges que comprà i enderrocà el Govern de les Illes a Son Serra de Marina amb fons de l'ecotaxa, parlà ahir per primera vegada per confirmar que durant les negociacions mai no canvià el preu de l'operació de compra, el qual finalment es tancà en 1.964.320 euros i que mai ningú no li oferí una comissió per variar la xifra. «Puc jurar i perjurar que ningú no m'ha demanat res així. Jo no jug a res així, però és que ni tan sols no m'han proposat res», digué el propietari.

El batle de Santa Margalida, Antoni del Olmo, ha denunciat en reiterades ocasions que el propietari dels apartaments, Joan Mulet, demanà als responsables de Turisme en la seva presència 190 milions de pessetes pel solar i no els 325 que finalment li pagaren, per la qual cosa s'hauria pogut cometre alguna «irregularitat» per inflar el preu final de l'operació. Així ho notificà al grup parlamentari del PP, que des d'aleshores ha investigat i denunciat un «desajust» entre la taxació i el valor real de la finca.

El propietari dels terrenys, Joan Mulet, diu que «la insinuació que algunes persones han fet que jo vaig demanar 190 milions de pessetes és una gran mentida; a més d'això, jo vaig parlar en euros; tenia una altra oferta per 325 milions de pessetes i vaig fer el càlcul que 2 milions d'euros són 333 milions de pessetes, per la qual cosa des del principi vaig parlar d'1,9 milions d'euros».

«Quan em cridaren del Govern per saber si el solar era meu i quant en demanava, vaig dir que sí i que tenia una altra oferta per 1,9 milions d'euros (325 milions de pessetes) i que aquest és l'import pel qual el vendria, afegint-hi les despeses de notari i plusvàlua, amb la qual cosa el preu final pujava fins als 1.964.320 euros». Respecte a la taxació del solar, Joan Mulet digué: «Jo no vull entrar en històries polítiques. Allò cert és que jo vaig vendre un solar absolutament urbà, que és cert que té una línia afectada pel domini públic, que no de propietat pública, perquè mai no me l'han expropiada».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris