algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

El PSM publicita les fites assolides gràcies a la seva gestió de Govern

Sampol diu que «som els qui més hem contribuït al Pacte de Progrés»

T.GARCIES. Palma.
El PSM ja ha engegat la seva maquinària de propaganda política amb la vista posada a les eleccions que es duran a terme el proper mes de maig. Els nacionalistes comencen una campanya informativa en què publicitaran les principals fites assolides gràcies a la seva gestió dins del Govern i del Consell de Mallorca.

Amb el lema de «Garantia de Progrés», els candidats nacionalistes al Govern i a Cort, Pere Sampol i Pere Muñoz, respectivament, varen presentar ahir aquesta nova iniciativa amb l'aferrada, en una gran tanca, del primer dels cartells que es col·locaran, a més de falques publicitàries en ràdios i premsa. Sampol va explicar que aquesta campanya incidirà en dos aspectes. D'una banda, es destacarà que «el PSM és el partit que més ha contribuït al Pacte de Progrés governant amb lleialtat i eficàcia».

Sampol també vol incidir en la base ideològica de la formació exposant que el PSM «és l'únic partit que reuneix els tres grans eixos del Pacte de Progrés, com són una major defensa del medi ambient i del territori, de l'autogovern i de la justícia social». Així, va defensar la nova campanya publicitària apel·lant que «el PSM ha estat molt capficat en la gestió de govern i per això no hem tingut temps per vendre les realitzacions que hem aconseguit amb la nostra feina».

En la campanya es repassaran els principals projectes duits a terme pel PSM aquesta legislatura i es farà especial incidència en l'esforç realitzat en matèria d'educació «amb la construcció de 14 nous instituts de secundària i 16 centres de primària, a més d'augmentar el professorat». Sampol creu important destacar l'esforç fet per diversificar l'economia amb la promoció dels productes i les empreses illencs, com també la defensa del petit comerç com a alternativa econòmica.

El partit nacionalista es presentarà a les eleccions «amb l'objectiu de consolidar el model territorial per permetre un creixement sostenible i també proposar la redacció d'un nou estatut d'autonomia que resolgui els problemes de finançament».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris