nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

El turisme provinent d'Itàlia substitueix l'alemany a la zona de Portocolom

És una de les dades que ofereix la memòria de l'Oficina d'Informació Turística

La memòria de 2002 de l'Oficina d'Informació Turística (OIT) de Portocolom descobreix que el turisme provinent d'Itàlia ha substituït l'alemany, que amb la crisi econòmica d'aquest país ha caigut en diverses zones turístiques. Altres procedències que han augmentat la seva visita són Txèquia, Holanda i també Sud-amèrica. Encara que es tracta d'una dada bestreta exclusivament pel nombre de visites a l'Oficina d'Informació Turística, és un referent per avaluar la procedència dels turistes.

Encara que el turista italià hagi substituït l'alemany, en la memòria s'explica que «el turisme britànic és el predominant a excepció del mes d'agost en què tinguérem més consultes de turistes espanyols».

Les dades de l'Oficina demostren també que hi va haver una baixada de les visites dels turistes al llarg de l'any, ja que l'únic més en què les consultes superaren les de 2001 fou el d'agost amb un 42 per cent més. A l'altre extrem, la baixada mes notable es va enregistrar el mes de maig, en el qual les visites descendiren un 52 per cent.

L'OIT de Portocolom va atendre durant l'any 2002, 6.367 visites. Els turistes que més informació han demanat han estat els italians i els britànics, seguits dels alemanys, espanyols i francesos.

Segons consta en la memòria, les consultes més freqüents han estat per conèixer horaris d'autobusos per desplaçar-se a Palma, Cala d'Or i Portocristo; la sol·licitud d'informació de platges o d'excursions per terra i per mar.

En general, el turista se'n va satisfet, tot i que no sempre se'l pot atendre per falta d'algun material com ara guies o informació d'empreses privades.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris