lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

La Sala invertirà 240 mil euros per prevenir inundacions al pavelló

Els sistemes artificials de bombeig es canviaran per evitar-ne avaries


L'Ajuntament de Pollença invertirà 240 mil euros (40 milions de pessetes) per reforçar el sistema de recollida i bombeig de pluvials al pavelló esportiu, que en aquests moments encara està en obres.

La setmana passada ja s'iniciaren les tasques d'aquest nou projecte, el qual evitarà que es produeixin inundacions com les que l'immoble va sofrir el mes de setembre passat.

Les feines previstes consistiran bàsicament a millorar la captació i la reconducció de les aigües pluvials superficials i subterrànies, que es filtren procedents de la parcel·la i dels murs de l'edifici, semienterrat.

Així mateix, el nou pla preveu eliminar qualsevol sistema artificial de conducció d'aigües per prevenir-ne futures avaries. D'aquesta manera, se suprimirà el mecanisme de bombeig que s'havia previst en principi, a través de bombes impulsores, per un altre de pous que funcionarà per gravetat. Amb aquest sistema, queden descartades possibles inundacions en cas d'avaria de les bombes.

Segons digué el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Pollença, Joan Cerdà (UM), «la idea és que el pròxim 30 de març totes les obres estiguin acabades i l'edifici es pugui lliurar a l'Ajuntament».

Cerdà va manifestar que «la dotació de material esportiu depèn de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament, que n'ha de començar a comprar».

Retard
El pavelló cobert de Pollença es va projectar l'any 1999, si bé la proposta inicial ha experimentat una sèrie de modificacions. La inauguració estava prevista per al mes de novembre de l'any passat, però l'equip de govern decidí reforçar el sistema de recollida d'aigües, i això haurà endarrerit el final de les obres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris