muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Detingut un peruà a Palma que sotmetia a maltractaments cada dia la seva esposa

El seu fill va demanar a la Policia que se l'endugués

«M'has de dur a ca teva, Quique i mamà estan discutint molt i crida i li diu paraules lletges». La frase, prou aclaridora, la va pronunciar un al·lot de tres anys en veure com una policia entrava a casa seva per uns suposats maltractaments domèstics.

El passat dia 1 de febrer una dona va acudir al Servei d'Assistència de la Família (SAF) del Cos Nacional de Policia i va denunciar que el seu espòs, Enrique A.M., un peruà de 25 anys, la sotmetia cada dia a maltractaments físics i psicològics, consistents en vexacions, insults i agressions. La demandant va afegir que aquest comportament agressiu va començar una mica després de casar-se i ja feia temps que l'havia denunciat, perquè l'havia amenaçada amb un ganivet de cuina, si bé després en va desistir.

D'acord amb les dades facilitades pel portaveu de premsa de la Direcció General, dos dies després d'aquesta declaració diversos funcionaris del SAF es desplaçaren al domicili del matrimoni, a Palma, i quan hi entraven un infant de tres anys es va dirigir a una de les policies i li va dir la frase esmentada abans. Després d'aquest detall i de les acusacions de la dona, els agents procediren a la detenció d'Enrique A., que segons pareix va negar que sotmetés a pallisses la seva esposa. Més tard, el sospitós va ser traslladat a les dependències policíaques del carrer Ruiz de Alda, perquè declaràs.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris