algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El PSM desafia el Partit Popular a aturar les obres del tren als tribunals davant les acusacions

El regidor del PSM de l'Ajuntament de Petra, Bartomeu Gual, desafià el PP a anar als tribunals si estan tan segurs de les irregularitats denunciades pel diputat autonòmic, Antoni Llamas i el portaveu parlamentari, Joan Flaquer sobre la falta d'informe d'impacte ambiental del projecte, les irregularitats en les reclassificacions en zona industrial, l'incompliment de la llei de transports i els beneficis que, segons els conservadors, han tret militants, familiars i gent afí al PSM traient el tren fora del centre urbà.

Gual corroborà que la Comissió Balear de Medi Ambient digué que no feia falta estudi d'impacte ambiental encara que «jo no sé si el té o no, això ho hauria de dir Serveis Ferroviaris» manifestà Gual qui afegí: «si estan tan segurs de les acusacions que ho denunciïn i aturin les obres». En referència al pas a nivell, Gual digué que es provisional que segons la llei europea el pas només pot estar a l'estació i un màxim de 10 anys.

Per altra banda, el PP denuncià que l'empresa Gestur Balear "dependent de la Conselleria d'Economia, Comerç i Indústria" pretengui comprar una zona que serà polígon de serveis de 22.000 metres quadrats pagant el metre a 15 euros quan als expropiats pel tren els han pagat a 2'7 euros el metre per les expropiacions. En aquest sentit, Gual mostrà estupefacció per la informació errònia del PP ja que «aquests terrenys foren comprats fa dos anys» per construir el polígon ja projectat quan encara no s'havia presentat el projecte del tren i no se sabia per on passaria.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris