algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Queixes de pares d'alumnes de Jaume III per l'estat de les aules

N.L.G. Llucmajor.
Les obres començades per juliol del 2002 que s'estan duent a terme al col·legi públic Jaume III, al municipi de Llucmajor, han suscitat les queixes d'alguns pares d'alumnes a causa de les condicions en què es troben les aules que s'han habilitat al gimnàs nou, una construcció recent on els al·lots assistents han de conviure amb un seguit de problemes, com ara l'existència de goteres.

Maria Calviño, directora del centre, va explicar que el gimnàs s'està fent servir provisionalment a l'espera que es completi la rehabilitació de les sis aules que ja s'han començat a remodelar.

Quant a les queixes que els alumnes hagin de conviure dia rere dia amb les obres i amb les runes i les escombraries subsegüents, Calviño afirmà que la zona del pati i de les aules que s'estan millorant s'han tancat al pas de la gent amb barreres i, així, han quedat ben delimitats els espais per on les pares i els alumnes no poden passar. A més del gimnàs s'ha executat la construcció de la zona de gestió, dels lavabos i de les dutxes "inclosos els espais per a minusvàlids", la remodelació de la biblioteca, la sala d'usos múltiples i d'una part de les aules del col·legi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris