algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

S'Albufera celebra el 15è aniversari de la declaració de parc natural

80.000 visitants passaren l'any passat per les seves instal·lacions

S'Albufera celebrà ahir el quinzè aniversari de la declaració de parc natural. La Conselleria de Medi Ambient del Govern dirigí aquest acte d'una manera especial als treballadors i als voluntaris que han contribuït a la millora del parc al llarg d'aquests anys. Un centenar de persones, entre elles la consellera de Medi Ambient del Govern, Margalida Rosselló, s'acostaren a s'Albufera per recordar com l'any 1988 les 1.700 hectàrees d'aquest espai es declararen parc natural.

La consellera obsequià els presents amb una bossa d'arròs bombeta de sa Marjal i lliurà una fotografia dedicada als empleats que fa deu anys que treballen a la zona. L'equip de s'Albufera s'ha vist incrementat, fa poc, i ara és de setze persones. Rosselló va realitzar una valoració de la feina desenvolupada aquests anys i destacà que «conec s'Albufera des del primer dia i he de dir que he vist com han canviat la zona dels canals, igual que el seu ús públic».

Al llarg d'aquests quinze anys, s'ha fet feina en la recuperació i en la restauració del patrimoni natural de la zona i, a més, s'ha millorat la conservació i el manteniment dels seus elements. Ara mateix, s'està treballant en la regulació del nombre de visitants. En aquest sentit, el director del parc, Joan Salvador, manifestà que «l'any passat visitaren s'Albufera devers 80.000 persones i estam considerant delimitar el nombre de visitants».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris