algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

Prilac compra la fàbrica lletera de Ca'n Roig Nou de Son Mesquida

Es tracta de la segona formatgera adquirida per la societat de lleters

La societat Productors Illencs de Lactis (Prilac), integrada per la Cooperativa Lleters de Mallorca, el Grup Fontanet i la Conselleria d'Agricultura i Pesca del Govern balear ha adquirit la fàbrica de formatges de Ca'n Roig Nou de Son Mesquida (Felanitx) per devers 210.000 euros, després d'acceptar una oferta de la família propietària, que tenia dificultats per continuar l'activitat.

Aquesta és la segona fàbrica formatgera que compra Prilac, ja que fa uns mesos adquirí Can Ballestes de Cas Concos, empresa especialitzada en l'elaboració de formatge de cabra. Ara amb la compra de Ca'n Roig Nou, Prilac ampliarà la gamma de productes que traurà al mercat i, a més de formatge de cabra, en farà de llet de vaca "adobat i tendre", llet formatjada i brossat de vaca i de cabra.

En principi, Prilac només havia d'elaborar iogurt i quallada amb la llet dels productors de la societat, però amb la compra d'aquestes dues fàbriques ha augmentat l'oferta i també haurà de construir una sala per assecar els formatges. Prilac conservarà les marques adquirides i, així, comercialitzarà els formatges amb les marques Can Ballestes i Ca'n Roig Nou i «només farem el formatge que es vengui», expliquen fonts solvents de la companyia sobre la circumstància que la societat en principi farà feina amb petites quantitats de llet.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris