algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Cirer no serà candidata del PP a Palma si Rodríguez va a les llistes

Està disposada a deixar la política si no pot dissenyar la candidatura

Catalina Cirer renunciarà a ser la candidata del PP a Palma si finalment José María Rodríguez imposa la seva presència a les llistes municipals. La manca d'acord entre Rodríguez i Cirer davant de la imminent composició de les llistes del PP per a l'Ajuntament de Palma pot provocar que l'actual candidata anunciï la seva decisió de no encapçalar la candidatura, segons ha pogut saber aquest diari. De fet, la pròpia Cirer ja ha manifestat la seva posició a Rodríguez i a Jaume Matas. Ambdós estan al corrent de l'últimatum de l'exdelegada del Govern.

L'última reunió entre Cirer i Rodríguez, celebrada el passat 17 de gener, ha distanciat encara més ambdós dirigents en relació amb la candidatura del PP. Rodríguez manifestà a Cirer la seva decisió «irrenunciable» de continuar a l'Ajuntament de Palma per la seva «vocació municipalista», malgrat el fet que la candidata del PP li va demanar el sacrifici i que abandonàs la política municipal. Dues hores de reunió entre ambdós dirigents van evidenciar les dificultats per arribar a un acord. Rodríguez recordà el seu pes a l'organització del PP-Palma, indispensable per poder guanyar les pròximes municipals.

Cirer estava convençuda aquest estiu, després de ser elegida candidata, que no tindria tantes dificultats per poder dissenyar la seva pròpia llista. De fet, Rodríguez comunicà a Cirer que no seria un obstacle per a ella. Però a l'última reunió entre Cirer i Rodríguez no es va arribar a cap acord. Rodríguez vol anar a les pròximes llistes municipals i Cirer pretén prescindir-ne. «No tenc cap problema a tornar al banc», comunicà Cirer a companys del parti

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris