muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
16°

El Govern pagarà les despeses que l'assegurança no pugui cobrir

El dilluns el batlle Jaume Font s'entrevistarà amb el conseller Mateu Morro

T.J.E.Sa Pobla
Els pagesos de sa Pobla es reuniren de nou amb el batle Jaume Font per aclarir les línies d'ajut per demanar al conseller d'Agricultura, Mateu Morro. Segons Jaume Font, «l'únic que volem fer és aprofitar l'ajuda que ens va oferir tant el conseller Morro com el president antic el dia que ens visitaren a les poques hores dels successos».

La tasca de recompte de desperfectes s'ha encomanat a Agroseguro, una empresa formada per diverses asseguradores i el consorci estatal. Font aclaria que «la tasca de quantificació s'ha comanat a aquesta empresa perquè és en definitiva qui es farà càrrec de les despeses».

Font declarà que «sigui com sigui, hem de ser professionals, i només demanarem al Govern allò que ens va oferir, la cobertura de les despeses que no estiguin cobertes per l'asseguradora». Tot i així, tant pagesos con institucions volen mantenir al màxim la discreció atesa la dificultat de la qüestió.

En paraules de Joan Mas, d'Unió de Pagesos, «ja s'han anticipat massa dades que després han resultat falses», i el batle Jaume Font opinava que «no s'ha de crear un estat d'alarmisme constant sense que hi hagi quantitats concretes, perquè després hi pot haver malentesos». Va afegir que «ja s'han dit moltes xifres i cap d'elles és del tot correcte, per això volem esperar que tot estigui clar i després ja donarem a conèixer els danys i els ajuts que rebrem per compensar-los».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris