muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

El castell de Bellver donà el sus a la nova etapa d'Antena 3 a les Illes

El món polític, financer i social brindà pel futur de la cadena

P.R./P.S.Palma.
El castell de Bellver donà ahir vespre el sus a la nova etapa d'Antena 3 Televisión a les Balears. En una cerimònia a la qual assistiren les primeres autoritats i personatges del món de la cultura, les finances i l'esport, els responsables del Grup Serra i de la cadena de TV presentaren en societat una seu que disposa dels mitjans humans i materials més punters de l'Estat.

El conseller delegat d'Antena 3, Ernesto Sáenz de Buruaga, digué que feia aproximadament un any, quan es començà a gestar el projecte, «ni tan sols nosaltres no ens ho crèiem, però ara disposam de la delegació més avançada, que reforça la presència de la cadena a les Illes». Sáenz de Buruaga recordà els seus companys d'informatius, als quals enyorava, i afirmà que a la cadena «1.500 persones compartim la passió per la televisió».

Javier Aldarra, director d'informatius, assenyalà que la seu illenca «era una assignatura pendent, després de 12 anys d'emetre les notícies des de Palma», alhora que considerà que ara Antena 3 «ja és una punta de llança informativa». Aldarra convidà a l'escenari Paula Serra, delegada de la cadena a les Illes, i les periodistes Pilar Lillo i Cristina Torres, a més de companys seus de Palma i Madrid, i destacà l'avançada tecnologia, amb càmeres digitals, de què gaudeix la delegació illenca.

El president del Grup Serra, Pere Serra, definí Antena 3 com «la televisió que tots desitjam», no tan sols pels seus mitjans tècnics, sinó també per «l'entusiasme i ganes de treballar» dels professionals. Serra elogià l'equip de la cadena «per la seva integritat i paciència» en haver fet feina a les antigues instal·lacions. «Estic segur que Antena 3 de Balears serà quasi tan bona com Antena 3 de Madrid».

El president d'Antena 3, Luis Blasco, agraí a la família Serra la confiança que ha dipositat en el grup, la base que ha permès fer aquesta passa endavant per aconseguir «una oferta més avançada per als espectadors». Tancaren l'acte el batle de Palma, Joan Fageda, i el president del Govern, Francesc Antich. Fageda considerà que la televisió és el mitjà que més partit ha obtingut de la revolució en el món de la comunicació, i destacà l'alt nivell d'audiència i credibilitat de la cadena.

Francesc Antich agraí que Palma hagués estat la protagonista dels informatius d'Antena 3, «el millor homenatge que tots valoram des d'una terra amb una realitat tan rica i diversa com les Balears». El president del Govern, ressaltà l'aposta decidida per les noves tecnologies i la millora de les condicions de feina per als treballadors, als quals donà les gràcies per la tasca que desenvolupen dia a dia.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris