algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Quaranta persones viuen en un hotel quasi en runes a l'Arenal

Entre ells hi ha dos nadons i altres nins, segons Eberhard Grosske


Abandonat des de fa més de devuit anys. Així es troba l'antic hotel Isern de s'Arenal, on viuen més de quaranta persones, pertanyents a cinc famílies, en unes pèssimes situacions. Entre elles hi ha nadons de poc temps que viuen en un edifici que no presenta perill d'esbucament immediat, però que està totalment destartalat i on la brutícia i les rates hi senyoregen a cor que vols.

El candidat a la batlia de Palma per Esquerra Unida-Els Verds, Eberhard Grosske, va visitar ahir l'immoble de la Platja de Palma i assegurà que «la situació en la qual viuen aquestes persones és molt perillosa, a més a més d'indigna i infrahumana».

Una de les famílies que viuen en aquest edifici hi habita des de fa més de sis anys. «La resposta dels serveis socials de l'Ajuntament de Palma ha estat d'encefalograma pla i no s'ha fet absolutament res per resoldre aquest conflicte. El més al·lucinant és que aquesta història pot tenir solució. S'ha de produir un desallotjament i esbucar l'edifici i s'ha de donar una sortida a aquestes persones», afirmà el candidat.

Segons Grosske «l'Ajuntament ha de trobar una solució a aquesta gent, un pis en règim de lloguer, sigui del patronat o no i subvencionat. No estam davant d'un problema de marginació sinó de manca de recursos, perquè aquestes famílies es dediquen a la ferralla. No vull ser demagògic, però hi ha recursos econòmics suficients, començant, per exemple, per la font ornamental de Rodríguez».

El candidat a batle també va explicar que «els veïns de la zona estan queixosos perquè hi ha un problema molt notable de salubritat. Les relacions amb aquestes famílies són bones, però pateixen per la brutor».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris