nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

El PSOE donarà 10.000 euros per a la compra del primer habitatge

Roig promet 15 milions per ajudar els palmesans a quedar a Ciutat


El candidat a la batlia de Palma pel PSIB-PSOE, Antoni Roig, es va fer seu el crit dels actors i directors de cinema i amb un «No a la guerra amb Irak» saludà les quasi 250 persones que ompliren a vessar la sala d'actes de la Banca March per escoltar-lo pronunciar la conferència Un compromís per una nova prosperitat.

El líder dels socialistes va assegurar que posaria a disposició dels ciutadans 15 milions d'euros per subvencionar l'accés al primer habitatge. «En els primers 30 dies de mandat posaré en marxa un servei d'habitatge que subvencionarà amb un màxim de 10.000 euros la compra del primer habitatge als ciutadans empadronats a Palma a 31 de desembre del 2002. Vull retornar als imposts la seva finalitat social i de justícia distributiva, per això, el que ingressam en concepte d'habitatge, tornarà als ciutadans en concepte d'ajuda a l'habitatge».

Roig va assegurar que «per solidaritat, per justícia i per voluntat de cohesió social, una ciutat no pot expulsar els seus habitants per ser incapaç de donar-los casa. Els fills podran viure al barri de tota la vida sense haver-se de desplaçar a noves perifèries obligats per la manca de l'habitatge al seu barri de sempre».

El líder dels socialistes palmesans va ser presentat pel president del Govern de les Illes Balears, Francesc Antich, qui va elogiar la seva figura i assegurà que «desgraciadament encara hi ha pels barris de Palma molts de joves que duen escrit a la cara que no aniran a la Universitat, o que poden caure al món de les drogues. Hem de donar respostes perquè en aquesta ciutat tothom tengui igualtat d'oportunitats, si no, serà molt més complicat tenir vertadera llibertat. Estic segur que Antoni Roig és la persona que pot donar respostes a aquesta problemàtica».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris