algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Miquel Ramis pren possessió com a nou delegat del Govern

El nou delegat del Govern, Miquel Ramis, assumí ahir el seu càrrec a Palma oferint a l'Executiu autonòmic la seva col·laboració des de l'«honesta discrepància i el desitjable acord». En presència del president Antich, el ministre d'Administracions Públiques, Javier Arenas, destacà la «proximitat» de la ja exdelegada Catalina Cirer i demanà al nou representant de Madrid que es convertís en «estendard de la cooperació amb les administracions autonòmiques i locals».

La seu de la Delegació del Govern a Palma va quedar petita en l'escenificació del relleu. Catalina Cirer va ser l'encarregada d'obrir l'acte amb un discurs de comiat, en el qual va agrair el suport rebut durant els quasi set anys de mandat i va desitjar sort al seu substitut. Amb la veu tallada per l'emoció, Cirer no va poder reprimir les llàgrimes en acabar el seu discurs.

El nou delegat, Miquel Ramis, va agafar el testimoni assumint el «compromís de servei i lleialtat als ciutadans» i oferint els seus serveis a l'Executiu autonòmic. Després reconeixeria que la inseguretat el preocupa.

A més d'Antich, també assistiren a l'acte el president del Parlament, el batle de Palma, diversos membres del Govern i els màxims responsables de l'Exèrcit i dels cossos i forces de seguretat desplegats a les Illes. Destacaven les absències de Maria Antònia Munar i Jaume Matas, i la presència de l'expresident del Govern balear Gabriel Cañellas.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris