muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

«Antena 3 Balears ha apostat pel futur amb la seva digitalització»

Paula Serra, delegada de la cadena a les Illes, satisfeta pel canvi


Antena 3 Televisión a les Balears inaugura avui el seu nou centre territorial, situat al polígon de Son Castelló. En motiu d'aquest esdeveniment, la cadena privada emetrà des de la terrassa del bar Varadero de Palma els informatius estatals de les 15.00 i les 21.00 hores, amb els presentadors Olga Viza, Manu Carreño, Matías Prats, Juan Antonio Luque i JJ. Santos. Paula Serra, directora d'Audiovisuals del Grup Serra i d'Antena 3 TV a Balears, apunta el salt qualitatiu que suposa l'adquisició de noves tecnologies.

-Com és aquest nou centre?
-Força més gran i modern. Avui ja hem deixat la ubicació del passeig Mallorca, on duiem onze anys emetent, per traslladar-nos al polígon Son Castelló. El més important és que utilitzarem l'equip més modern de nova generació en tecnologia digital.

-De quina infraestructura tècnica disposa?
-La nova delegació disposa d'un plató amb capacitat per operar amb quatre càmeres en un set-redacció de 150 metres quadrats, és a dir, la taula del presentador es troba a la mateixa redacció, com en els informatius estatals.

-S'ha renovat tot l'equipament?
-Sí, completament. Fins ara era analògic i per fer el pas al digital hem adquirit nova maquinària. Així, disposam d'un sistema integrat de notícies DVC Lince compost per 10 llocs per als periodistes, dues estacions de captura, una estació de postproducció i set equips ENG dotats de càmeres digitals.

-L'edició digital és el futur?
-Sí, és la tecnologia que s'està implantant en els darrers temps en tots els mitjans estatals. Era necessari digitalitzar tot el procés de gravació, edició i emissió de la informació. A més, Antena 3 Balears es converteix en productora de notícies per la Televisió local M7.

-Què significa per la cadena aquest canvi?
-Suposa un pas més en el desenvolupament i la consolidació de les delegacions territorials i corresponsalies de la cadena, ja que estén la seva presència a més de deu comunitats autònomes, entre elles Andalusia, Aragó, Catalunya, Euskadi i Navarra per citar alguns exemples.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris