algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

«Els casos Formentera i Bitel responen a l'estratègia del PSOE»

Arenas diu que el PP elegirà el candidat «els propers dies o setmanes»

El ministre d'Administracions Públiques i secretari general del PP, Javier Arenas, va assegurar ahir que el candidat d'aquesta formació a la presidència del Govern balear serà elegit «els propers dies o setmanes», però no va avançar si seria Jaume Matas. El ministre va afirmar que els casos Bitel i Formentera responen a «una estratègia partidista del PSOE» i no afecten el procés de designació del cap de llista de la formació.

El responsable del PP no va voler avançar si seria el ministre de Medi Ambient, Jaume Matas, la persona que ha de representar els conservadors en les eleccions autonòmiques del 25 de maig, perquè «han de ser els òrgans corresponents del partit els que prenguin aquesta decisió».

Arenas va recordar que també s'han de triar els representants dels populars a Ceuta i Melilla, i va negar que la reobertura dels casos Bitel i Formentera tengui res a veure amb la designació del candidat a Balears. «No hi influirà en absolut» perquè «no té res a veure amb la nostra decisió», explicà el ministre, qui mostrà la seva confiança en la correcta actuació dels dirigents del PP balear i descartà l'obertura d'una investigació interna.

Segons Arenas, les acusacions d'alteració del cens electoral en el cas Formentera i les d'espionatge electrònic d'un conseller socialista en el cas Bitel estan relacionades amb l'actitud «del nostre adversari polític», perquè responen a una «estratègia partidista del PSOE des del principi fins al final».

Javier Arenas, que va acudir com a ministre d'Administracions Públiques a la presa de possessió de Miquel Ramis com a delegat del Govern, no va voler valorar l'actuació del Tribunal Superior de Justícia en uns casos en què es troben imputats dos diputats autonòmics d'aquest partit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris