algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
13°

Condemnen a dos anys de presó una dona que ferí a l'espatla el seu marit amb un ganivet

La parella es trobava en tràmits de separació


El tribunal de la Secció Segona de l'Audiència de Palma ha imposat una condemna de dos anys de presó a una dona que va apunyalar el seu marit, amb qui es trobava en tràmits de separació, amb un ganivet de cuina. L'Audiència confirma la sentència que ja dictà el magistrat del Jutjat Penal número 4 de Palma, que imposà, a més de la pena de presó, una indemnització de 33.452 euros que la dona haurà de pagar al seu exmarit per les lesions que li va causar i per les seqüeles que li han deixat.

Els fets no són recents, sinó que es van produir la matinada del dia 23 de novembre de l'any 1998. La sentència assenyala que l'acusada, Irama S.C., que és de nacionalitat dominicana, mantingué una forta discussió amb el seu marit, que és espanyol i amb qui es trobava en tràmits de separació.

La sentència literalment explica que l'acusada, «amb intenció de menyscabar la seva integritat física i servint-se un ganivet de cuina», li clavà aquesta perillosa arma al seu marit dues vegades a l'espatla esquerra i una vegada a la dreta. Aquestes agressions li ocasionaren dues ferides incís contuses a nivell de la cara lateral d'ambdós braços i fins i tot la víctima sofrí la secció del nervi radial, una lesió que es considera molt greu.

L'home, per poder recuperar-se d'aquesta agressió, passà un autèntic calvari. Primer necessità una primera assistència mèdica i després va haver de sotmetre's a un intens tractament quirúrgic. Per curar-se va trigar gairebé dos anys, temps en el qual no va poder treballar perquè les lesions li ho impedien. L'home ha perdut capacitat de força a la mà esquerra, una limitació de l'extensió del quart dit de la mateixa mà, com també un perjudici estètic moderat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris