nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

L'Ajuntament inicia l'embelliment de la primera línia de Cala Millor

La reforma del passeig Joan Llinàs i del Marítim puja a 372.627 euros

La primera línia de Cala Millor lluirà aquest estiu un nou aspecte, després de la reforma que ha emprès l'Ajuntament de Son Servera i que consisteix bàsicament en l'embelliment del passeig Joan Llinàs i del passeig Marítim. S'invertirà en la remodelació de les dues obres un total de 372.627 euros, que s'executen amb una sèrie de subvencions.

L'actuació ja s'ha iniciat. El regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Son Servera, Miquel Àngel Villalonga (PSM), explicà en què consisteixen ambdós projectes. «Per una banda, en el passeig Joan Llinàs les canonades del clavegueram es trobaven en molt mal estat i hem decidit canviar-les, i de passada hem aprofitat per fer el passeig nou. Té un cost de 210.354 euros, dels quals la Conselleria de Comerç i Indústria pagarà el 70%».

Així, en aquest indret l'actuació que es du a terme consisteix a posar les mateixes rajoles que hi ha actualment menys en el tram on passen els cotxes, que quedarà reduït a un carril. S'hi sembraran arbres i es posarà nou mobiliari urbà. Així mateix, s'eliminen tots els aparcaments. «Es tracta de donar prioritat als vianants, comentà el regidor Àngel Villalonga.

Per altra banda, la reforma que es du a terme al passeig Marítim és molt similar, però en aquesta zona la xarxa de clavegueram està en bones condicions i s'aprofitarà per fer les canonades de pluvials. «D'aquesta manera s'evitaran els problemes que hi ha actualment quan plou».

Amb aquests projectes es donarà uniformitat a tot el passeig sense entrar dins la zona que pertany a la Demarcació de Costes. Aquesta segona iniciativa té un pressupost de 162.273 euros i està inclòs en el Pla d'obres i Serveis. Les obres, duites a terme per l'empresa Melchor Mascaró, tenen un termini d'execució de dos mesos aproximadament. «De moment continuen a molt bon ritme», afegia Villalonga.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris