algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

Obres a la carretera d'Inca per millorar els accessos a Bon Sosec, Son Ametller i polígon

El Consell de Mallorca executa obres a la carretera d'Inca (C-713), al tram de Marratxí, per valor d'un milió d'euros. Després de millorar la intersecció de Cas Capità amb una rotonda, l'organisme insular du a terme l'adequació de la via des d'aquesta zona fins al polígon industrial de la localitat. El projecte preveu la millora dels accessos a Bon Sosec, a la urbanització Son Ametler, al polígon industrial i a la benzineria, de manera que augmenti la seguretat viària en un tram de carretera pel qual cada dia circulen 10.000 vehicles.

Bona part de les obres consisteixen en la creació d'un tercer carril addicional a la calçada actual, de 3'5 metres d'amplada, per donar més fluïdesa al trànsit. A més, es construeix un «nus de corbata» de grans dimensions a l'accés al polígon. «Amb les obres es resol una intersecció molt complicada d'accés al polígon industrial», explica Gonzalo Aguiar, director insular de Carreteres. Aquest projecte pretén, així mateix, posar fi als embussos constants en la incorporació a la carretera d'Inca pel segon cinturó.

Aguiar indica que aquest és un punt molt conflictiu i s'hi posarà remei amb una rotonda per tal de distribuir millor el trànsit. Totes aquestes millores s'executen a bon ritme a pesar de les plogudes constants. El director insular de Carreteres assegura que les obres s'acabaran en dos mesos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris