algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Retencions de tres quilòmetres per les obres del Consell a les Avingudes

Els accessos principals a la ciutat ahir quedaren col·lapsats


L'execució de les obres d'asfaltatge i d'ordenació del trànsit a les avingudes de Salvador Joan, Mossèn Alcover i Fra Juníper Serra de Manacor, que a hores d'ara està realitzant el Consell de Mallorca, provocaren ahir dematí fortes retencions i cues d'uns tres quilòmetres de longitud que col·lapsaren el trànsit rodat a l'entrada i a la sortida de la ciutat. L'embotellament es registrà a partir de les vuit del matí als principals accessos de Manacor, atès que les avingudes són el nexe d'unió entre els vehicles que vénen de Palma i Cala Rajada i els provinents de Felanitx i Portocristo.

Les fortes claxonades es barrejaren durant la jornada d'ahir amb nervis i crits per part dels conductors retinguts a les Avingudes, molts dels quals hagueren de romandre aturats fins a quinze minuts. Les cues s'estengueren des de la rotonda d'entrada de la carretera Manacor-Palma fins a la ronda de Felanitx. L'avinguda del Torrent, via transversal amb Mossèn Alcover, també es ressentí de les retencions. D'aquesta manera, les artèries principals de la ciutat patiren embussos durant bona part del matí.

L'actuació a les Avingudes, realitzada per part del Consell de Mallorca, té com a objectiu la millora de la seguretat en la circulació en aquesta via principal. En aquest sentit, s'instal·larà una nova capa de regularització sobre el paviment i s'emprendrà una ordenació del trànsit, amb noves senyalitzacions. El projecte, que també inclou la millora de la infraestructura de l'enllumenat al llarg de les Avingudes, disposa d'un pressupost de 360.000 euros.

El Consell té previst que les obres concloguin en el termini d'una setmana. Mentrestant, des de la Direcció insular de Carreteres s'ha demanat disculpes als conductors per les «molèsties ocasionades tant a nivell de circulació com des del punt de vista de la contaminació acústica i ambiental que se'n derivin».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris