nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

Cau a Palma un dels delinqüents algerians més cercats de l'Estat

Aboura K. està acusat d'una onada de robatoris a Bahía Azul

Aboura K., un dels delinqüents algerians més cercat de l'Estat espanyol, ha estat detingut per la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Palma acusat d'un onada de robatoris duts a terme a la urbanització de Bahía Azul, al municipi de Llucmajor.

Els robatoris en xalets d'aquesta zona costanera van començar el passat mes d'octubre i van provocar una autèntica alarma social entre els residents.

Es tractava, en la majoria dels casos, de cases que només eren ocupades pels propietaris durant els caps de setmana, per la qual cosa els mafiosos tenien un ampli marge de temps per entrar a robar, escorcollar cada una de les dependències de l'habitatge i després fugir amb tot el botí.

En un dels cops que va donar en aquesta zona, l'algerià i els seus companys varen aconseguir apropiar-se de joies per valor de 60.000 euros (deu milions de pessetes). Els investigadors de la Policia Judicial de Palma varen arribar a la conclusió que Aboura K., de 30 anys d'edat, i tres dels seus companys, tots àmpliament coneguts en àmbits policíacs i judicials, estaven darrere d'aquesta onada de robatoris i el passat dia 29 de gener es va esbrinar que s'havia traslladat de la localitat de Calahorra, a la Rioja, fins a Palma.

Precisament a la Rioja el cap algerià regentava una cadena de negocis i quan viatjava a Mallorca ho feia exclusivament per interessos delictius.

La Guàrdia Civil ha realitzat diversos escorcolls en les seves propietats i s'ha apoderat de diners, joies i efectes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris