muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

El CIM invertirà quasi 7 milions d'euros per ampliar la carretera de sa Ràpita

Les cases de devora la via obliguen a canviar el traçat actual i en disparen el cost

La Direcció Insular de Carreteres del Consell de Mallorca invertirà 6.851.538 euros (1.140.000.000 pessetes) per a l'ampliació i millora del tram d'uns 10 quilòmetres que separa la localitat de Campos del nucli costaner de sa Ràpita.

Aquesta millora és una antiga reivindicació dels veïns, ja que es tracta «d'un punt negre que s'havia promès fa temps però que no arribava mai», explicà la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, que féu referència a la gran quantitat d'obres en carreteres que ha dut a terme el CIM des que «fa un any rebérem les competències».

Munar anuncià aquesta inversió ahir a Campos en l'acte de presentació del candidat d'UM a la batlia, Guillem Ginard, que en referència a aquest projecte manifestà que «és una millora necessària des d'un punt de vista moral», en referència als nombrosos i fatals accidents succeïts a aquesta via.

L'alt cost de l'ampliació de casi 10 quilòmetres de carretera està motivat per dues raons. D'una banda, s'haurà de modificar de manera important el traçat, ja que molts habitatges estan construïts a la vorera de la carretera. D'altra banda, s'haurà de construir una rotonda a la cruïlla del Torrent de Son Carlà.

Aquest projecte està pendent de ser aprovat pel Consell de Mallorca i les previsions són que les obres puguin començar a partir del mes de juny d'enguany.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris