nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Comerços i centres de lleure faran descomptes a les dones

Nájera presentà ahir la campanya «Dona, pren-te un respir»


La batlessa de Calvià, Margarida Nájera, presentà ahir la campanya anomenada «Dona, pren-te un respir», que oferirà a devers 17.000 dones majors de 18 anys i residents la possibilitat de tenir descomptes i altres avantatges en els serveis oferits per 136 establiments comercials i de lleure del municipi. La batlessa va assenyalar que amb aquesta iniciativa, destinada a millorar la salut i el lleure de la dona, es pretén donar un «impuls» als establiments de temps lliure, serveis, comerços, hotels i apartaments «sobretot en temporada baixa», a part de «millorar la qualitat de vida de les dones» que, segons va dir, fan feina majoritàriament a dins i fora de casa.

Nájera va afirmar que aquesta iniciativa era un «compromís electoral de fa quatre anys» que ara es posa en marxa.

En el transcurs d'una roda de premsa, Nájera va presentar una guia municipal elaborada per l'Ajuntament i en la qual es detallen els serveis i les ofertes dels 136 establiments adherits a la campanya. El text inclou els preus dels productes i els horaris d'obertura. La major part d'establiments participants en la campanya són perfumeries, perruqueries, centres d'estètica i salut, de massatges i comerços de diversos sectors.

Les bonificacions oscil·len entre el 5% i el 20%, si bé hi ha casos concrets en què arriben al 50%. L'Ajuntament compensarà als establiments participants amb publicitat en els mitjans de comunicació municipals.

Les dones interessades firmaran un contracte, d'adhesió al programa, en el qual es recullen els compromisos del Consistori i se'ls lliurarà una targeta que els permetrà accedir a les ofertes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris