lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Ramis insisteix que el seu repte és millorar la relació Madrid-Balears

El nou delegat del Govern jurà el càrrec davant José María Aznar

El nou delegat del Govern a Balears, Miquel Àngel Ramis, que va jurar ahir el càrrec al palau de la Moncloa en presència del cap de l'Executiu, José María Aznar, va afirmar que entre els seus principals reptes hi serà el de «millorar la fluïdesa en les relacions» entre l'Administració central i l'autonòmica.

Ramis, després de l'acte de jura, en el qual també va ser present el ministre d'Administracions Públiques, Javier Arenas, va reconèixer als periodistes que les relacions entre el Govern central (PP) i el de les Illes Balears (PSOE) són «francament millorables», i va assenyalar que aquests «desencontres» entre els diferents nivells de l'administració «provoquen que inversions que podrien arribar a les Illes no arribin».

Per aquest motiu, va subratllar que des de Delegació del Govern s'intentarà millorar aquestes relacions, a fi que «no es perdin inversions», si bé va admetre la dificultat d'aquesta tasca per la proximitat de les eleccions autonòmiques del mes de maig.

«Evidentment el fet d'estar en temps preelectoral farà que els diferents nivells administratius posin més l'accent en la gestió política dels temes que no en la gestió pura i dura», va indicar Ramis, qui va subratllar tanmateix que això «no ha de ser un obstacle perquè les gestions continuïn endavant i no es perdi una sola inversió que pugui beneficiar els ciutadans de Balears».

Miquel Àngel Ramis es va mostrar «il·lusionat» pel nou càrrec, que va ser aprovat divendres passat en el Consell de Ministres, i va ressaltar que una altra de les prioritats en les quals centrarà la seva activitat és la «millora de la seguretat ciutadana».

El nou delegat del Govern va indicar que el fet que Balears sigui una comunitat insular «amb una forta dependència econòmica del turisme» fa que la qüestió de seguretat i imatge «sigui molt important», i va precisar que encara que «fins ara s'ha fet una bona feina en seguretat ciutadana, hem de continuar aprofundint en aquest camp».

Finalment, lloà la tasca de la seva antecessora, Catalina Cirer, a qui qualificà de «magnífica gestora i millor persona».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris