muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

Dotze barris de Palma tenen més de vint dones exercint-hi la prostitució

Algunes de les meretrius tenen més de seixanta contactes sexuals en el transcurs d'un sol mes

Si ningú es pensava que la prostitució a Palma era una cosa localitzada tan sols al centre de la ciutat ja pot anar canviant de criteri. En aquests anys de feina, l'equip de «La prostitució femenina a Palma» ha descobert que aquesta s'estén arreu de la ciutat.

De fet, hi ha un total de 27 barriades amb algun tipus d'oferta d'aquest tipus i una dotzena amb més de 20 dones dedicades de manera permanent al negoci: Amanecer, l'Arenal, el Terreno, es Fortí, Foners, Hipòdrom, la Soledat, Pere Garau, plaça de Toros, Santa Catalina, Sindicat i Son Armadams.

D'aquesta manera, la prostitució de carrer se centra en pocs barris i hi predominen dones espanyoles i de l'Àfrica subsahariana, amb el 19'5%. La resta fa feina en pisos particulars, clubs i altres locals públics, i en pisos muntats com a negocis.

La intenció d'aquestes ubicacions és no crear sospites. Per això, se cerquen barriades amb una elevada densitat de població, on circula molta de gent pel carrer i on no és estrany veure persones que no siguin de la contrada. Els llocs triats han de ser d'accés fàcil i no han de generar por ni prevenció. En general, es tracta de barris normalitzats i molt coneguts que no generen prevenció per part dels clients.

Un altre dels fets que recull aquest estudi és la intensitat de la feina que es fa. Devers 1.000 dones tenen menys de 20 contactes per mes i 1.250, al voltant de 40 contactes; mentre que devers 500 tenen més de 60 contactes cada mes, amb puntes màximes de 300 contactes en un sol mes.

En relació amb els preus, l'estudi també demostra que les que demanen més doblers són les americanes i les que en demanen menys, les subsaharianes. També un 27% de les dones de menys de 25 anys exigeix preus de 90 o més euros, mentre que entre les de 30 o més anys aquests preus només els demana un 12'5% de les dones.

Luxe
El submón de la prostitució de luxe és on ha costat més feina entrar als diferents investigadors. De fet, en la majoria de casos són dones que treballen amb una intensitat molt baixa, perquè els elevats preus que cobren els basten per mantenir el seu nivell adquisitiu. De tota manera, queden molts de punts per aclarir en aquest aspecte. «Ha estat on ens ha costat més entrar, perquè també és una prostitució que no abunda».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris